Mash Up International

Mash Up International

Mash Up International kommer tillbaka till Hallifornia! DJ- och producer-trion har samarbetat med några av Sveriges största artister. När de intar scenen på Surfers Corner är det bara att kasta av sig skorna och fuldansa i gräset! 

Efter sex år är det återigen dags för Mash Up International att ställa sig på scenen under Hallifornia. Sist de var hos oss var under vårt första år, då vi arrangerade Endless Summer Party bland träden i parken som avslutningsfest. Inför deras återkomst har vi bytt ut träden och parken mot havet, Varbergs fästning och solnedgång. Tänk att vi i sommar tillsammans kanske får dansa till ”Animals”, ”Ut & In”, ”Dime a Dozen” och vår personliga favorit ”Lava Cabeza”.

Mash Up International har för länge sedan listat ut att det inte går att dansa på riktigt till det som dem kallar för ”keff skit”. Än värre tycker dem det är att inte dansa alls. DJ- och producent-trion har sedan starten alltid varit öppna för nya influenser. Genom sin våghalsighet och förmåga att krossa musikaliska barriärer har de lyckats plöja en egen fåra i den globala dansmusiken. Men alltid med samma mål i sikte – att få folk att dansa.

Aldrig rädda har de alltid kastat sig handlöst in i det senaste, nyaste och mest spännande soundsen. Deras nyfikna musikkollage drev dem att samarbeta och skapa hits med artister som Veronica Maggio, Timbuktu och Gnucci. Efter år av upptäcktsresande har trion återvänt till sin ungdomsförälskelse – Dancehall. De jamaicanska influenserna har alltid varit med dem, men det är nu de har bestämt sig för att utforska dem på allvar.

 

Mer om Mash Up International hittar du här:
SpotifyYoutubeFacebookInstagram

Festival- eller nöjespass krävs för att delta i aktiviteterna.