O-Hund

O-Hund behöver ingen närmare presentation för reggaeälskaren. För den som ännu inte blivit frälst av baktakt, this is your chance!

O-Hund blandar hip-hop och reggae på ett sätt som får vem som helst att digga med. Dessutom bryter han mönster när han på kreativa sätt involverar influenser från helt andra genrer. Lyssna på ”Flyger Iväg”, ”Kom som du E”, ”Villervalla Remix” och ”Så Glad” så förstår du vad vi menar.

O-Hund är känd från hip-hop:ens battle-scen. Ni inbitna kanske minns klipp från ”The O-Zone Battles” på youtube från back in the days – där han battlade live mot andra svenska hip-hop talanger och ikoner. Idag uppträder och producerar han genom en mängd olika konstellationer. Bland annat som en av frontmännen i reggaebandet Lide Najs. Dessutom har han en mängd samarbeten i bagaget. Till exempel med tre gamla Hallifornia-vänner – Promoe, Antonio D och Soleil Camara (som gjorde Hallifornia anthem 2015).

De senaste åren har O-Hund teamat upp med producenten Måns Asplund (som ligger bakom både Timbuktu, Chords och Helt Off). Tillsammans har de jobbat fram ett hiphop-sound med en elektronisk bas, flummiga beats och världsbeskådande texter. Precis släppte de den feta singeln ”Spelar Noll”.

Vi är väldigt glada att kunna välkomna O-Hund till Hallifornia och Surfers Corner. Detta blir en kväll ni inte vill missa!

Kom i stämning inför sommarens festival. Lyssna på O-Hund här.

Mer om O-Hund hittar du här:
SpotifyYoutubeFacebookInstagram

Festival- eller nöjespass krävs för att delta i aktiviteterna.