AFTER SURF: DJ SOLIVER

I samarbete med SOL presenterar vi Hallifornia After Surf fredagen den 20/7. Bakom musikrodret står vår hus-DJ Oliver, i år i en ny otroligt kreativ och innovativ skepnad!

Mellan 16.00-18.00 finner ni ”DJ SOLIVER” på Surfers Corner. Oliver har varit med oss sedan första året både som en del av kärngruppen bakom festivalen men även som DJ, festfixare och musikkapten. På senare tid finner vi honom i Malmö där han bland annat arbetar med Big Slap festivalen.

Vi är mycket glada att ha honom tillbaka hos oss i sommar! Här har vi en DJ med 11års erfarenhet från festivaler, klubbar och beach bar-spelningar. Det blir två timmar av somrig, glad och melodisk musik.

”Jag har grymt bra låtar med mig till sommarens festival. Jag hoppas att det dyker upp många för då kommer vi kunna skapa något riktigt kul ihop. Det blir två timmar med variation och såklart en del låtar som folk känner igen. Tänk er att Café Mambo på Ibiza möter svensk sommar. Jag hoppas och tror att folk kommer digga det. Som vanligt har jag lagt ner mycket tid på att hitta nya okända låtar med rätt vibe från olika elektroniska genrer. Jag vågar nog satsa en slant på att ett par stycken kommer plocka upp mobilen och SHAZAMA någon låt. Det vore kul!”.

Oliver kommer även att stänga ner fredagskvällen den sista halvtimmen. 00.30-01.00.

”Den sista halvtimmen rycker jag i ett hårstrå och tar ut svängarna lite. Det kommer att bli lite annorlunda, lite influerad av en växande konstnärlig ådra, lite influerad av den elektroniska undergroundkulturen samtidigt som det finns mer kommersiella inslag också. Jag tror att det kan bli riktigt coolt i kombination med fästningsmuren och havet som setting”. 

Oliver står även för musiken under wakeboard-tävlingarna. Ihop med vår eminente speaker och ambassadör Bollen Valencia, har de genom åren bildat ett radarpar. Tillsammans tar de er igenom de stora tävlingarna och bjuder in till stämning, spänning och härliga moments.

Oliver ligger som vanligt även bakom årets Hallifornia spellista på Spotify. Följ den här. Presenteras i samarbete med SOL.

Festival- eller nöjespass krävs för att delta i aktiviteterna.