The Beautiful Struggle med Kajsa Silow

Jag vill prata om hur man hittar motivation och om självledarskap. Men vad händer när allt man nånsin drömt om, jobbat för, identifierat sig i och byggt upp en dag efter studenten tas ifrån dig – för alltid(?)

Jag kommer prat om mitt liv som pusslande digital nomad, äventyrare, ux-designer, expeditionsguide, egenföretagare, contentskapare och livsnjutare – det i mångas (och i mina) ögon så kallade ”drömlivet”, om vad innebär det att nå dit, vad som motiverat mig att ha tålamod att hamna där, om min snåriga och traumatiska väg dit och hur det är att leva utanför samhället och sociala sammanhang. Hur man hittar drivkraft och fokus i peppiga stunder men även när allt går åt helvete, om alla de uppoffringar och prioriteringar som inte syns, men också om allt det härliga jag fått uppleva på vägen när jag fick en andra chans och alla mina livsdrömmar gick i uppfyllelse – mitt personliga ”varför”.

Jag vill genom mina erfarenheter i livet, personlig utveckling, motivation och ledarskap, fysiologi och psykologi, mina äventyr och min story inspirera fler till ett liv i naturen och hur man hittar sitt sätt att följa sina drömmar. För jag vet hur det är när livet inte flyter, och jag vet hur det känns när livet en dag ger dig den belöning du förtjänar.

Föreläsningen hittar du i källaren på Societén, ingång från Vallgraven.