TravelChain

Som resenär, skulle du inte vilja kunna boka alla detaljer om din resa själv och samtidigt vara säker på att du får ut bästa kvalitet och pris för tjänsterna? Eller skulle du inte vilja kunna upptäcka världen genom att se erbjudanden och destinationer som du aldrig tidigare visste om? Vill du inte kunna boka din resa utan att behöva jämföra priser på flera olika webbplatser?

Som resebyrå, vill du inte ha tillgång till olika tjänster från hela världen, när som helst, med de mest konkurrenskraftiga priserna på flyg, boende, turer etc? Eller kunna göra transaktioner med internationella affärspartners enklare, snabbare och med lägre kostnad? Eller du kanske till och med är trött på att behöva betala för årliga licensavgifter för tjänster du bara använder hälften av året? Det är dags att låta Blockchain revolutionera reseindustrin!

Travelchain är en smart kontraktslösning för tjänsteleverantörer inom B2B, grossister, GDS, resebyråer och OTAs runt om i världen då de kan erbjuda sina tjänster, eller använda andras tjänster, när som helst på året till en lägre kostnad.

Under festivalen
kommer du som besökare att få möjligheten att diskutera dina reseerfarenheter med Travelchain och ge inputs på vad du hade önskat inom blockchain. Kom till Silicon Halli och hjälp till att utveckla framtidens reseindustri!

Tider
18-20 juli, kl 11:00-18:00

Plats
Södra Fästningshörnan – Silicon Halli

Annat på festivalen