Wakeboard under wakeboardtävlingen King and Queen of the castle
Wakeboard under wakeboardtävlingen King and Queen of the castle

Wakeboard

Varbergs fästning, Vallgraven, sommar. Tre ord som direkt leder dig vidare till wakebord. Wakeboard i Vallgraven runt Varbergs fästning är ett klassiskt inslag i Varbergssommaren. Systemet sitter uppe under hela sommaren och sköts av den nystartade wakeföreningen i Varberg, Varbergs Wakeboardföreningen. Under festivalen fyller vi wakeboardparken med åkare i absoluta världsklass.

Vill du vara en av de få lyckligt lottade som får prova på att åka wakeboard under festivalen rekommenderar vi att du köper din slot redan nu. De är få och de är populära men vi kan garantera att du har publik när du åker!

Vill du åka mer än bara under festivalen går du in på Varbergs wakeboardförenings facebooksida och ser när tjejerna och killarna är på plats och håller systemet öppet. Föreningen håller även i wakeskolor under sommaren som du kan anmäla dig till här på vår hemsida.

Glöm inte att ta en bra plats till wakeboardfinalen på lördagen under Hallifornia då årets King and Queen of the Castle återigen ska koras. Alla vill se finalen, så se till att komma i tid och köp med dig en dricka så du inte torkar ut i värmen!

Mer information och tider till tävlingen hittar du här.

Tid
Torsdag 18 Juli, 11:00-16:00 här köper du din slot
Lördag 20 Juli, 11:00-13:30 här köper du din slot

Plats
Vallgraven

Annat på festivalen