Willman reggae

WillMan

WillMan så KanMan! Vi ville och vi kunde, vi är väldigt glada att kunna presentera den halländska reggaeartisten med det unika röst-ID’t till Hallifornia och Surfers Corner i sommar.

William Player, även känd som WillMan, är född och uppvuxen i vår grannstad Falkenberg. Han hittade intresset för musiken redan som 12-åring. Genom åren har WillMans musik utvecklats från det så kallade mainstream till en mer personlig musikstil. Med ett unikt röst-ID och en stor passion för sin musik har WillMan blivit ett namn på många reggae-älskares läppar. Men reportoaren är större än så – på hans senaste skiva finner man allt från ballader till hiphop, haffla och reggae.

Tillsammans med Saga Isebring släppte WillMan hitlåten ”Ljuger”. En riktigt härlig låt med en massa skön sommar-vibe i baktaktens namn. Och nu kommer den halländske baktaktsälskande sonen till Hallifornia med nya låtar och en massa kärlek i bagaget. Vi är väldigt glada att kunna välkomna WillMan till Hallifornia och vårt konsertområde – Surfers Corner.

Mer om WillMan hittar du här:
SpotifyYoutubeInstagram

Festival- eller nöjespass krävs för att delta i aktiviteterna.