Gabriella Marszalek Kristenson

Jag bor och arbetar i Varberg och min stora passion är all form av rörelse. Jag är utbildad Stott pilates instruktör genom Stockholms Pilates Center och arbetar som instruktör på Varbergsstadshotell & Asia Spa och Coastal Yoga på Breared. För några år sedan upptäckte jag Garuda tekniken och blev fast direkt! Träningsformen är en naturlig fortsättning på pilates tekniken. Har sedan dess utbildat mig av självaste grundaren av Garuda, James D’Silva.

Vad är Garuda?
Garuda är en träningsform inspirerad av yoga, pilates, dans & chi gong. Träningen innehåller enkla rörelser som gradvis byggs på till längre serier. Fokus ligger på att röra sig i olika tempo, rytm och med stor variation; sittande, stående och i liggande positioner. Tekniken innehåller vridningar, sidoböjningar och stretch där målet är att släppa på onödiga spänningar i kroppen. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

Garudaträningens främsta fördelar:
• Ökad rörlighet, flexibilitet & koordination
• Förbättrad andning och cirkulation.
• Balanserar styrka och smidighet.
• Formar kroppen och förebygger skador ( så att du klarar av fysiska utmaningar bättre).
• Ger rörelseglädje!

Garudaklassen
Klassen jag kommer undervisa i är ett smakprov ur Seated & Standing delen. Vi kommer flöda igenom en härlig Garuda klass som börjar stående med stora svepande rörelser. Vi rör oss även på mattan i olika riktningen för att öppna upp och stärka kroppen. Äkta rörelseglödje!! Jag ser verkligen fram emot att få dela Garuda träningen med er i sommar.
Varmt välkommen 🙂

Tid
Fredag 19 Juli, kl. 11:15-12:15

Plats
Societetsparken

Följ
Hemsida
Facebook

För att medverka i denna aktivitet behövs ett festivalpass.

Annat på festivalen