Jennie Landahl

Coastal Yoga
Johan och Jennie Landahl är båda yogalärare på heltid och driver två yogastudios varav en ligger i Varberg. Coastal Yoga är en mysig och inbjudande yogastudio på Breareds torg, ett stenkast från Apelviken, dit du kommer som du är. Här erbjuds ett varierat schema av yogaklasser både för den nya och för den erfarna yogin. Hos Coastal Yoga finns ett härligt team av erfarna yogalärare som ger klasser med hög kvalitet. Coastal Yoga bjuder regelbundet in gästlärare till sina studios och ordnar workshops och events, både för privatpersoner och företag samt anordnar flera yogaresor per år till Mallorca.

Jennie Landahl
Jennie gick på sin första yogaklass i Indien för 20 år sedan. Efter sina studier i Folkhälsovetenskap utbildade hon sig 2004 till yogalärare. Inte för att hon hade planer på att jobba som yogalärare utan mer för att fördjupa hennes egen yogapraktik. Hon tillbringade två omvälvande månader på Sivananda Ashram i Indien och sedan dess har yogan varit en del av hennes liv. Hon har även studerat yoga, buddhistisk meditation, indologi och sanskrit på universitetsnivå och gått flera fördjupningskurser inom yoga. Jennie jobbar med yoga på heltid och undervisar både utomlands och i Sverige. Sedan 2007 driver hon Bliss & Balans i Marks kommun och är numera även verksam i Varberg med studion Coastal Yoga. Hon blir ofta anlitad på olika events och arrangerar årligen yogaresor till Mallorca.

Med sin mjuka röst och sitt inkännande sätt guidar hon sina elever in i yogans magiska värld. Hon ger varierande klasser, ofta intuitivt, och blandar olika yogastilar i sitt undervisande. Just nu har hon en kärlek till sköna flöden, gärna med lite lekfullhet och utmaning men helt utan prestation eller krav.

Open Your Heart Flow
En tillåtande flödande klass för alla nivåer av yogis, som djupdyker rakt in i ditt hjärta. Fokus ligger på att komma ner, från allt det som pågår i huvudet, landa in i kroppen, in i hjärtat. Klassen hjälper dig öppna upp och balansera hjärtcentrat, så att du kan möta livet med ett mer ödmjukt, kärleksfullt och empatiskt sinne. Så att du lättare kan följa ditt hjärtas röst istället för tankarnas surrande. Så att du kan vara mera du.

Tid
Torsdag 18/7, Kl 14:00-15:15

Plats
Societetsparken

Följ
Hemsida
Facebook
Instagram

För att medverka i denna aktivitet behövs ett festivalpass.

Annat på festivalen