Johan Landahl

Coastal Yoga
Johan och Jennie Landahl är båda yogalärare på heltid och driver två yogastudios varav en ligger i Varberg. Coastal Yoga är en mysig och inbjudande yogastudio på Breareds torg, ett stenkast från Apelviken, dit du kommer som du är. Här erbjuds ett varierat schema av yogaklasser både för den nya och för den erfarna yogin. Hos Coastal Yoga finns ett härligt team av erfarna yogalärare som ger klasser med hög kvalitet. Coastal Yoga bjuder regelbundet in gästlärare till sina studios och ordnar workshops och events, både för privatpersoner och företag samt anordnar flera yogaresor per år till Mallorca.

Johan Landahl
Johan Landahl är mannen som sa upp sig från statlig anställning för att bli yogalärare på heltid. Han driver två yogastudios tillsammans med sin fru Jennie under namnet Coastal Yoga. Han är också medarrangör och lärare på Coastal Yogas resor till Mallorca 4ggr per år. Till vardags undervisar Johan klassisk hatha yoga, yin och MediYoga. Han har också flera klasser där han mixar olika stilar av yoga tex yoga för stela män, en form som han kallar för GrabbYoga, vilken han undervisat i sedan 2014.

Yoga har funnits med i Johans liv sen barndomen då han växte upp i ett hem där hans pappa var en dedikerad yoga- och meditationsutövare. Det var dock inte förrän Johan och hans fru Jennie åkte på en yogaresa till Indien för 20 år sedan som intresset för yoga och meditation började på allvar. 2011 gick Johan sin första yogalärarutbildning, en kortare yinutbildning. Ett par år senare åkte han till USA för att ta sin Yoga Alliance-utbildning på FlyYoga School. Johan är också MediYoga-Instruktör.

Relax Release & Yoga Nidra
En lugn och skön klass som passar alla nivåer. Vi jobbar med mjuka flöden tillsammans med en medveten djup andning som ökar ditt inre lugn och hjälper dig att slappna av och släppa på både fysiska, mentala och känslomässiga spänningar. Rörelserna utförs mestadels liggandes och sittandes på mattan och vi kommer vara mycket i våra axlar, rygg och nacke där det ofta sitter spänningar pga. stress.

Klassen avslutas med yoga nidra – en längre guidad djupavslappning.

Tid
Fredag 19 juli, kl 14:00-15:15

Plats
Societetsparken

Följ
Hemsida
Facebook
Instagram

För att medverka i denna aktivitet behövs ett festivalpass.

Annat på festivalen