Josefin Wikevand – Wikedhvani

Vem är Josefin?
Josefin är förutom en av våra passionerade projektledare för Hallispirit även sångerska och skådespelerska utbildad vid Balettakademiens yrkesutbildning för musikalartister i Göteborg. Under årets upplaga av Hallifornia möter ni henne för fjärde gången, dels som programvärd på Hallispirit med traditionsenligt sånginslag samt som artist hos Surfers Corner i tappningen Wikedhvani. Där passar hon på att ha releasespelning för nya svenska singeln och tar med sig ett gäng sköna musiker för att höja stämningen ytterligare!

Vem är Wikedhvani?
Idén till Wikedhvani, som kort översatt betyder ljudet från norr,  föddes under en längre sjukskrivning för utbrändhet då Josefin bestämde sig för att ta fram gitarren och sätta toner till sina egna texter. I januari 2019 släpptes debutsingeln ”It is Ok” på officiella plattformar och den svenska originalversionen släpps den 17e juli med officiell releasespelning hos på vårt Pre-Party på Surfers Corner!

Wikedhvani bjuder på skira toner och kvinnlig urkraft från ett bultande hjärta där hav, natur, medmänsklighet och tron på varje människas obegränsade potential står i fokus. Musik som helar, lyfter, tröstar och inspirerar. En kärlekshistoria inspirerad av musikal, visa, mantra och världsmusik blandat med det klassiska singer songwritersoundet.

Tider
Onsdag 17 juli, kl. 21:00 – 22:00 Surfers Corner
Lördag 20 juli, kl. 16:30-17:15 – Societetsparken

Plats
Societetsparken
Surfers Corner

Mer om Wikedhvani hittar du här:
YoutubeFacebookInstagramSpotifyHemsida