Kite-Kalle

KITEKALLE erbjuder unika upplevelser längst västkusten från Göteborg till Båstad i alla dess former, vill du testa kitesurfing, paddla SUP, ge dig ut på FATBIKE äventyr eller varför inte cykla Kattegattleden? Då har vi vad du söker! Vår butik är baserad i Halmstad och där kan du hitta allt du behöver till kitesurfing, SUP och diverse surf artiklar.

SUP
Vi på KITEKALLE har erbjudit SUP-äventyr i Halmstad sedan 2010. Vi har sedan dess spridit oss och utvecklat SUP i Sverige och längst Hallandskusten. Vi är ständigt på jakt efter nya SUP-upplevelser att erbjuda våra kunder och jobbar konstant med att utöka vårt redan breda sortiment på aktiviteter. Vi erbjuder SUP-äventyr i fantastiska vattendrag i Varberg, Falkenberg och Halmstad. Denna aktivitet passar allt från barn till äldre och är något som alla klarar av oavsett förkunskaper!

FATBIKES är vårt nyaste äventyr!
TREK FATBIKES är gjorda för att cykla där du annars inte cyklar. Med sina stora däck tar du dig fram både på snö och i lös sand. Aktiviteten passar alla som kan cykla från ca 12 år och uppåt. Vad sägs om en cykeltur längs med Hallands vackra stränder i Varberg, Falkenberg, Halmstad eller Båstad? Välj mellan en 2-3 timmars guidad tur, egen dagstur eller upp till 4 dagars tur från Båstad till Varberg. Vi anpassat ditt äventyr utefter dina önskemål för att uppnå den ultimata upplevelsen!

Under festivalen
Står vi som utställare vid barnens badstrand. Har du ett festivalpass kan du Prova på SUP

Tid
18-19 juli

Plats
Barnens badstrand

Följ
Hemsida