Mariell Ehlin

Mariell är född och uppvuxen i norra Sverige men har bott och arbetat en stor del av sitt liv i Kalifornien. Det var också i USA som hon kom i kontakt med yogan för första gången, ett möte som skulle ge hennes liv en helt ny riktning. Mariells grund är i Bikram yoga och Ashtanga yoga. Hennes klasser består av kraftfulla, kreativa och flödande sekvenser. Sedan 2006 har hon undervisat fasta klasser i Göteborg. Under åren har hon studerat med flera av världens främsta yogalärare, bl a Bryan Kest, Dana Trixie Flynn, Ana Forrest, Max Strom, Sarah Powers och Shiva Rea. Mariell är internationellt diplomerad yogalärare, utbildad i USA.

Slow Flow – Let´s Glow
Denna klass erbjuder en mjuk med också utmanande start på dagen. En välbalanserad vinyasa klass med långsamma flöden, där asanas (yogaställningar), pranayama (andningsövningar), och chanting får oss att vakna och göra oss redo för resten av dagen. Så kom och flöda, och utforska vad som får dig att le från insidan.

Yogiflow – Trust the Process

Välkommen till en energifylld yogaklass. Vi kommer röra oss genom bakåtböjningar och tvister, positioner som stimulerar mycket energi, med inspirerande musik i bakgrunden och medveten anding i centrum. Vi utforskar hur yogapraktiken kan hjälpa oss navigera lättare genom livets många utmaningar och till synes oförutsägbara natur. Så, come, let go, follow the flow, and trust the process of life.

Tid
Fredag 19 Juli, kl. 09:00-10:15 – Slow Flow – Let´s Glow
Fredag 19 Juli, kl. 16:30-17:45 – Yogiflow – Trust the Process

Plats
Societetsparken

Följ
Hemsida
Instagram

För att medverka i denna aktivitet behövs ett festivalpass.

Annat på festivalen