Styked

Vi är ett livsstilsmärke från Sveriges västkust som brinner för surfing, snowboardåkning och att spendera tid utomhus helt enkelt. Med havet och naturen som vår lekplats är det självklart för oss att Styked ska vara ett hållbart märke och därför är alla våra produkter tillverkade av ekologisk bomull, som sedan handtrycks här hemma på den svenska västkusten!

Allt började med ordet stoked, ett vanligt ord för surfare i hela världen. Den svenska vågen är inte den mest perfekta, men ibland så har vi turen att få långa sköna åk även här hemma. Den glädjen som vi känner just då när vi får den långa vågen går inte att beskriva med att ”bara” vara stoked. För oss blir det så mycket mer, extasen och adrenalinet. Stoked + psyched blev alltså vår svenska adrenalinkickade version Styked.

Surfkulturen finns redan i Sverige och vi hoppas att det kommer bli fler som finner denna rogivande sport. Vi utnyttjar rusket och gör vårt hårda klimat till något bra. Med Styked så hoppas vi att surfare kommer finna en gemenskap både i och utanför vattnet!

Under festivalen kommer det finnas handtryckta t-shirts och tygväskor som kan köpas på plats. Kom gärna förbi för att se vad vi har att erbjuda eller bara för att snacka lite med oss 🙂

Varmt välkomna!

Tid
16-18 juli, 11:00-18:00

Plats
Uppdaterar inom kort!

Följ
Hemsida
Instagram

Annat på festivalen