Yogamassage

Lena och Marina träffades i april 2018 när de påbörjade utbildningen till yogamassörer på Axelssons Gymnastiska Institut i Stockholm. De är båda certifierade yogalärare i grunden, hatha-, och yinyoga, och driver varsin yogastudio med fokus att yoga är för alla. De kom snabbt fram till att de bor ”ett stenkast” ifrån varandra dvs. 3,5 mil, vilket gav de möjligheten att träffas regelbundet under och efter utbildningen för att ge varandra yogamassagebehandlingar och utbyta erfarenheter. ”Det var självklart att haka på när Marina föreslog ett samarbete på Hallifornia” säger Lena. ”Att sprida yogamassagen har blivit vår mission och med start i maj tom augusti går vi vidare och utbildar oss till yogamassageterapeuter för att fördjupa sig i kroppens fantastiska konstruktion och mysterier” säger Marina.

Yogamassage
Är något som kombinerar yogans stretch,- och andningsövningar med ayurvedisk oljemassage vilka öppnar upp kroppen och ökar cirkulationen. Yogamassage utförs på en madrass på golvet och är en helkroppsbehandling som avslutas med en avslappnande huvud och ansiktsmassage. Det holistiska perspektivet är också det som gör yogamassagen så effektiv och bidrar till att många klienter känner en stor skillnad redan efter sin första behandling. I yogamassage står alltid klienten i centrum och man utgår från de individuella behoven och formar behandlingen eller en serie behandlingar därefter. Yogamassage är kvalitetsäkrad sedan 2011 av Kroppsterapeuternas yrkesförbund där både Lena och Marina är medlemmar. Yogamassage gör skillnad 🙂

Så går en behandling till:
Terapeuten använder händer och fötter och trycket anpassas till klientens muskelspänning. Man mjukar först upp en del av kroppen med massage och utför sedan assisterad yoga-stretching. Man använder rumstempererad olja och behandlar alltid hela kroppen. Behandlingen kan både vara djup-gående och mer mjuk, anpassad efter specifika behov. Yogamassage är djupgående behandling som utförs på en madrass på golvet och är en kombination av oljemassage och assisterad stretching med andningen i centrum.

Yogamassagens fördelar:
-Balanserar kroppen och frigör energi
-Förbättrar flexibiliteten
-Fördjupar andningen
-Löser upp muskelspänningar
-Förbättrar blodcirkulationen
-Avslappnande
-Yogamassage genererar vital energi

Massagen kan hjälpa vid rygg och nackproblem, huvudvärk, ischias, besvär från skuldror, axlar, höfter, knä och fotleder, stress, nedstämdhet och sömnproblem.

Ingen yogakunskap krävs för denna massage.

Boka massage
Vid vårat tält kommer det att finnas en tavla för Drop-in tider att fylla i.

Tid
18-20 Juli. kl. 11:00-18:00

Plats
Societetsparken

Annat på festivalen