Föreläsning – Upgrade your life

Emma har en stark drivkraft i att vilja förmedla budskapet om hur otroligt mycket vi kan påverka vårt egna välmående och faktiskt vårt liv!
En vision och längtan efter att fler människor ska börja göra medvetna val och börja göra de förändringar eller förbättringar som krävs för att förgylla och förhöja sitt liv och sina kroppar med hjälp av allt det magiska som finns att äta för självläkning och förebyggande hälsa men också med hjälp av tankens kraft, meditation, yoga och inställning till möten, situationer och till livet. Emma är Dipl. Ayurvedisk Hälsorådgivare / Terapeut, Yoga & Qigonglärare, Föreläsare, Florist / Kreatör / Inspiratör och även Grundare till Grön Styrka & Grön Yogi.

Föreläsning ”UPGRADE your Life”

En inspirerande föreläsning om Ayurveda, Yoga, Kost/Tarmhälsa, Mindset och hur våra kroppar egentligen är designade att röra på sig.

”Grundtanken är att varje människa ska kunna leva en hälsosam livsstil och få möjligheten att känna på när ”dimman” lättar och få energi och mental klarhet, kombinerat med kunskapen om att det faktiskt inte är så komplicerat eller svårt. Det handlar om Dig och att Du är värd det bästa”.

Kom, lyssna och bli inspirerad 🙂

Tider
Torsdag 18 Juli, Kl 11:30-12:15

Var
Societetsparken

Följ
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Hemsida
Hemsida